Műköröm, Pedikűr, Gyógypedikűr, Gél lakk Csepelen


Idős ember pedikűrözése

 

Sok embernek okoz otthon gondot egy idős ember komfort érzetének javítása.

Én szeretem az idős embereket, de ez hiábavaló, nem tudnék Én sem ellátni otthon egy idős embert a saját otthonában, professzionális eszközeim és gépeim nélkül.

Ha egy idős emberről beszélünk, szinte biztosra vehetjük, hogy a körme már beteg, a járás (és sok esetben már az ágy takarójának nyomása is) fájdalmat okoz.

Rossz érzés lehet így létezni, sokszor még panaszkodni sem szeretnek az idős emberek, hogy ne okozzanak gondot a gyermekeiknek.

A gyermekek meg félnek, hogy mit szól a pedikűrös egy idős ember lábához. Pedig semmit.

Minden idős ember lába hasonlóan amortizálódik, ugyanúgy deformálódik, nincs nagy különbség közöttük. Nekünk ez nem okoz gondot, nekünk ugyanolyan az egyik láb mint a másik, tudjuk hogy mit kezdjünk vele, tudjuk hogy tegyük fájdalom mentessé a létezést, tudjuk hogy vigyáznunk kell a cukros emberek lábával, és védve vagyunk a fertőzésekkel szemben.

Az idősek a leg hálásabbak az összes ember közül, hogy segítenek nekik a gondjaik megoldásában. Lehet hogy Én vagyok szerencsés, de nekem kizárólag pozitívak a tapasztalataim velük szemben.

A pedikűr ára 2900Ft, ha vékonyítani kell a körmöket (sok esetben), annak darabja 50Ft/db, ha tyúkszem van a lábujjak között, oldalán (kis tyúkszem eltávolítása 50Ft/db, nagy tyúkszem 300Ft/db). Általában nem érik el a kezelések a 4000Ft-ot sem. 

Házhoz -sajnos- a munka összetettsége miatt nem tudok kimenni, (és férfi vendéget nem vállalok) de amennyiben körülbelül 10 lépcsőfokot fel tud jönni hozzám a magasföldszintre a kezelendő fél, úgy nagy szeretettel várom az elérhetőségemnél megadott címen, előzetes időpont egyeztetés után.


© Minden jog fenntartva.