Műköröm, Pedikűr, Gyógypedikűr, Gél lakk Csepelen


Köröm benövés

 

Az emberek sok esetben akkor találkoznak először pedikűrössel, amikor a köröm benövése olyan mindennapos fájdalmat okoz nekik, hogy kénytelenek elmenni szakemberhez.

Én abszolút megértem a kezdetleges félelmet az emberben, hiszen úgy gondolja, hogy ha már most is fáj, mi fog történni egy pedikűrösnél??!

Az első dolgom megnyugtatni mindenkit, hogy azért mert fáj a lábujj, attól még a köröm kivágása nem okoz fájdalmat (legalábbis nálam). Sajnos a régi korokban megtanult és sok helyen még most is alkalmazott nagy fogóval aláfeszítéses kicsípéses módszer létező dolog, de a mi generációnk már új eszközökkel tanulta meg a gyógypedikűrt alkalmazni, és ez semmilyen fájdalommal nem jár. Akkor sem, ha szinte járni sem tudsz a fájdalomtól.

Sok kisgyerek is megfordul nálam, nagyon nagyon figyelek rájuk is, a rezdüléseiket is lesem, hogy pozitív élményként maradjon meg bennük a szakember.

Sok vendégtől hallok rém történeteket, milyen érzésben volt része a köröm sarok eltávolítása során, és tudom, aki egyszer is átél egy rossz tapasztalatot egy pedikűrösnél, az soha többet nem megy vissza oda. Én ezzel egyet is értek. 

A kezeléssel egyidőben mindenkit igyekszek megtanítani arra, hogyan vágja a körmeit a továbbiakban, hogy a benövés esélyét a lehető legkisebbre csökkentsük.

A köröm sarok eltávolítása a  Pedikűr árán kívűl 300Ft/db

Ha nem szeretnél pedikűrt, csak beugranál egy köröm sarok kivágásra, mert fájdalmas, és SOS eltávolítást szeretnél 5-10 perc alatt, az 800Ft, de ebben minden benne van, akár egy, akár mindkét nagy lábujjad körmének oldalának kivágása.   

Férfi vendéget sajnos nem vállalok.


© Minden jog fenntartva.