Műköröm, Pedikűr, Gyógypedikűr, Gél lakk Csepelen


Pedikűr Gyógypedikűr

Mit tartalmaz a PEDIKŰR? (2900Ft)

 

Az esztétikai pedikűr általában 1 óra, a  gyógypedikűr minimum 1 óra, de akár másfél óra is lehet, a probléma nagyságától függően.

Sokan nem merik idős rokonukat pedikűröshöz elvinni, mert aggódnak, hogy sok a munka rajta, de higgyék el, nekünk ezerszer könyebb a professzionális eszközeinkkel fájdalommentessé és esztétikussá tenni egy lábat, mint a rokonoknak otthon. 

A pedikűr magában foglal egy talpi bőr eltávolítást szikével, majd talpreszelővel, köröm vágást, formázást, köröm felület kialakítást, tisztítást, bőr hidratálást.

Minden vendéghez egyszer használatos, eldobható pengét veszek elő.

Mindíg mindent fertőtlenítek!

Eldobható, egyszer használatos papírtörlőt alkalmazok.

Kérhető a pedikűr mellé gél lakkozás is (lásd fent), a kettő együtt 3800Ft.

Önmagában gél lakkozás lábon:2900Ft.

Köröm gomba esetén (a körömgombának egy teljes menüpontot szenteltem, ott bővebben olvashatsz erről) magában foglalja a megvastagodott köröm, csiszoló fejjel történő levékonyítását: a pedikűr árán kívül 50Ft/Db

(Amennyiben a vendég kéri, a nagyon beteg, és reszelés közben lemorzsálódó köröm kiegészítéseként a megmaradó egészséges körömre, gombaölő köröm protézist építek fel, amely ugyanolyan vastag lesz, mint egy természetes köröm. Ez már ki is lakkozható, és a vendég lába nyáron ugyanúgy fog mutatni egy nyaralás során, mint egy egészséges láb. Ennek ára a pedikűr árán kívűl 700Ft/db nagylábujj, 200Ft/db kislábujj.

Ha nem szeretnél pedikűrt csak köröm protézist, akkor 1200Ft/nagylábujj, 250Ft/db kislábujj. Elnevezése: köröm protézis.)

 

Benőtt köröm esetén magában foglalja még a fájdalmas köröm benövés eltávolítását. Pedikűr árán kívűl 300Ft/db

Ha nem szeretnél pedikűrt, csak beugranál egy köröm sarok kivágásra, mert fájdalmas, és SOS kivágást szeretnél 5-10 perc alatt, az 800Ft, de ebben minden benne van, akár egy, akár mindkét nagy lábujjad körmének oldalának kivágása.   

Tyúkszem eltávolítása: Kicsi: Pedikűr árán kívűl 50Ft/db. Nagy tyúkszem: Pedikűr árán kívűl 300Ft/db

 

Férfi vendégeket nem fogadok, vendéget csak az üzletben tudok kezelni.

 


© Minden jog fenntartva.